Kvalitet
Service
Styrke

Reparation og Service.

Velkommen til Power Wheels hjemmeside.

Power Wheels' motto er, at sørge for at din el-scooter er professionelt repareret og serviceret. Vi reparer alle former for el-scooter og sikre os at du får den optimale glæde og brug af din repareret/serviceret scooter.

Power Wheels henter og bringer gerne din el-scooter. Ring på 97321018 og få et tilbud på en reparation/service med afhentning. Er det muligt servicere vi gerne din scooter på din bopæl.

Power Wheels har egen udviklings- og produktionsafdeling, hvor vi har mulighed for at tilrette din el-scooter så den opfylder de krav, som du måtte have for at få den optimale glæde af din scooter.

Ønsker du at få tjekket dine batterier med henblik på udskiftning står Power Wheels til din rådighed med stor faglig ekspertise og erfaring. 

Vi har et meget stor tilbehørs program, som du kan få glæde af når din scooter er til reparation/servvice. Det sikre dig at vi hurtigt og professionelt kan rådgive dig til det rette køb.

Kan det ikke svarer sig at reparer/servicere din brugte scooter står Power Wheels til rådighed med et program af nye og brugte elektriske scooter. 

Power Wheels producerer også trehjulet benzindrevne knallerter som sælges i hele Danmark.

Nyhed.

Power Wheels samarbejder med Fønix komfort el-scooter er blevet udvidet og vi har nu fået hele området i Jylland fra Thyholm i nord til Herning - Ikast Brande, Fredericia kommune og hele Sydjylland. Vi glæder os rigtig meget til at betjene vores nye og kommende kunder i Fredericia og hele Sydjylland. Du kan på Fønix komforts hjemmeside se hele vores store salgsområde.

Er du Fønix kunde/bruger af vores El-scooter på Fyn og Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med service af vores fantastiske produkter. 

Vi står til din rådighed med råd og vejledning samt et super service program.

           Husk at vi er Scooter specialisten.