Kvalitet
Service
Styrke

Leje

Power Wheels udlejer brugte åbne og lukkede scootere i det omfang, at vi har produkter på lager til vores kunder. På vores lejeoversigt kan du se, hvilke brugte køretøjer vi har til leje. Du er altid velkommen til at kontakte os for at leje. Ønskes der leje af elektriske kørestole - ring for at få et tilbud.

Det er også muligt at leje en helt ny Kabinescooter til 2 personer. Du får den leveret super klargjort og lige til at køre derud af. Du får et gratis årseftersyn med i lejen til en værdi af 2.100 kr. Alt er inkluderet i prisen

Førstegangsydelse for en helt ny Kabinescooter er 14.500 kr.

Leje pr. måned incl. et gratis årseftersyn 2.000 kr. excl. forsikring hvor du skal tegne lovpligtig ansvarsforsikring samt kaskoforsikring.

Du kan også leje en ny kabine scooter hvor vi sørger for alt også forsikring det koster 3.000 kr. pr. måned . Det eneste vi ikke yder er Falck kørsel. 

 

Brugte og nye lukkede kabine scooter koster fra kr. 1.300 kr. pr. måned. med lovpligtig ansvars forsikring.  

Førstegangsydelse lukkede kabine scooter fra kr. 2.000. 

Leveringsomkostninger inden for en radius af 60 km. 500 kr. pr. levering/afhentning

Udlejning af åbne el-scooter koster fra kr. 800 pr. måned. ( ugeleje og weekendleje samme pris.)

Førstegangsydelse for åbne el-scooter fra kr. 1.000 ( Gælder ikke for uge og weekendleje)

Ved levering og afhentning inden for 60 km. 500 kr. pr. levering/afhentning. Udover 60 km. kan levering ske efter aftale. Lejer er også velkommen til selv at hente og bringe.

Alle el-scooter leveres klargjorte og i meget pæn stand. Det samme ønsker vi, at få retur vi når leje perioden er færdig. Er der sket skade eller tyveri erstatter lejer det fulde beløb til udlejer.   

Power Wheels producerer trehjulet benzindrevne knallerter som sælges i hele Danmark.

 

Husk at vi er Scooter specialisten. 

 

LEJE BRUGTE ÅBNE EL-SCOOTER

Se model

Leje brugte kabinescootere

Se modeller