Kvalitet
Service
Styrke

Leje

Velkommen til Power Wheels hjemmeside.
Det er vores håb med hjemmesiden at kunne give en detaljeret oversigt over vores firma og produkter.

Power Wheels udlejer brugte åbne og lukkede scootere i det omfang, at vi har produkter på lager til vores kunder. På vores lejeoversigt kan du se, hvilke brugte køretøjer vi har til leje. Du er altid velkommen til at kontakte os for at leje. Ønskes der leje af elektriske kørestole - ring for at få et tilbud.

Udlejning af lukkede kabinescooter koster  fra kr. 1.000 kr. pr. måned. med lovpligtig ansvarsforsikring.  

Førstegangsydelse lukkede kabinescooter fra kr. 2.000

Udlejning af åbne el-scooter koster pr. uge fra kr. 800 pr. måned.

Førstegangsydelse for åbne el-scooter fra kr. 1.000

Ved levering og afhentning inden for 60 km. 500 kr. pr. levering/afhentning. Udover 60 km. kan levering ske efter aftale. Lejer er også velkommen til selv at hente og bringe.

Alle el-scooter leveres klargjorte og i meget pæn stand. Det samme ønsker vi, at få retur vi når leje perioden er færdig. Er der sket skade eller tyveri erstatter lejer det fulde beløb til udlejer.   

Power Wheels producerer trehjulet benzindrevne knallerter som sælges i hele Danmark.

Nyhed.

Power Wheels samarbejder med Fønix komfort el-scooter er blevet udvidet og vi har nu fået hele området i Jylland fra Thyholm i nord til Herning - Ikast Brande, Fredericia kommune og hele Sydjylland. Vi glæder os rigtig meget til at betjene vores nye og kommende kunder i Fredericia og hele Sydjylland. Du kan på Fønix komforts hjemmeside se hele vores store salgsområde.

Er du Fønix kunde/bruger af vores El-scooter på Fyn og Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med service af vores fantastiske produkter. 

Du kan på Fønix komforts hjemmeside se hele vores store område. Vi står til din rådighed med råd og vejledning samt et super service program.

Husk at vi er Scooter specialisten. 

 

LEJE BRUGTE ÅBNE EL-SCOOTER

Se model

Leje brugte kabinescootere

Se modeller